66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מקרוני אנד צי`ז

בס"ד

פסטה אצלי בבית הולכת מאוד וכמה שיותר יותר טוב,בכל הסוגים המינים והצבעים,בכל המילוים והרטבים. חיי'בת להיות בבית לפחות פעם-פעמים בשבוע (מצד הילדים גם יותר). מטבע הדברים ילדים לא ששים אחרי בשר (רובם בכל אופן ושלי ביניהם) כך שפסטה עם גבינה הולכת אצלי הרבה מאוד. שמעתי הרבה על המקרוני אנד צי'ז של האמריקאים והחלטתי לבדוק מה כל כך מיוחד בו. הרי לערבב גבינות עם פסטה ולהקרים אותה  אני עושה לפחות פעם בשבוע, אז מה כל הבלאגן עם המקרוני אנד צ'יז שלהם, כך שמצאתי את עצמי גולשת באינטרנט ומחפשת מתכון לזה רק בכדי להבין על מה כל הרעש. מצאתי את המתכון הבא של גיל חובב והחלטתי לנסות אותו. שיניתי לפי מה שהיה בבית באותו הזמן והתוצאה לפניכם.

 

המצרכים:

1 חב' פתיתים (אני עשיתי קרנים)

1 קופ' שמנת מתוקה

50 גרם חמאה/מחמאה

100 גרם גבינה צהובה

100 גרם גבינה בולגרית

1 כף קמח

1 כף אבקת מרק בצל (שמתי פטריות)

קורט מלח (א.המרק מלוחה)

פלפל לבן

 

אופן ההכנה:

לבשל את הפתיתים לפי ההוראות.

בסיר להמיס את החמאה, להוסיף את הקמח ולבחוש עד להזהבה. להוסיף את השמנת מתוקה,אבקת מרק,מלח,פלפל לבן ולערבב.

להוסיף את הגבינות,לערבב ולכבות את הגז.

לשפוך פנימה את הפתיתים ולערבב עד שכל הפתיתים מצופים ברוטב.

לשמן תבנית מרובעת ולשפוך פנימה את התערובת, לזרות גבינה צהובה מגורדת מעל ולהכניס לתנור,לאפות עד להזהבה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת