00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

סלט בורגול עם בצל וסליקורניה

סליקורניה:

לפני כמה ימים טיילתי עם משפחתי בשוק האוכל שבנמל תל אביב ולפתע נתקלנו בצמח המכונה "צמח המלח" ולמעשה הוא סוג של אספרגוס. הוא גדל על מצע מים מלוחים, ולכן הוא מלוח. טעמנו אותו וטעמו היה נפלא ומרענן.

ערכיו התזונתיים רבים: סיבים תזונתיים, חלבונים, כלורופיל, ויטמין A, ויטמיני B, ויטמין C, ויטמין E, ויטמין D, ויטמין M, ברזל,  סידן, מגנזיום, אבץ, אשלגן, סיליקה, חומצות שומן חיוניות.

למה זה טוב?

תחליף מעולה למלח בסלטים, עשיר בערכים תזונתיים

מצרכים לסלט:

כוס בורגול עבה

חצי בצל לבן

ענף בצל ירוק

כף שמן זית כתית מעולה

חצי כוס סליקורניה

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

מבשלים את הבורגול על כוס וחצי מים רותחים. לאחר שמוכן מסננים ומקררים.

קוצצים את כל שאר המרכיבים מערבבים עם הבורגול מתבלים ומגישים.

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת