00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

קראנץ` מלוח - פסטו, פלפלים, גבינה, זיתים

איזה מאפה טעים מכינים ליום שישי בערב? המקרר נפתח ושקית השמרים שכמעט פג תוקפה קרצה לי.

החלטתי להכין קראנץ` מלוח. מי אמר שקראנץ` תמיד צריך להיות מתוק ?

כבר אמרתי לכם שאין צורך לפחד מעבודה עם שמרים. רק בשביל הריח הנפלא המתפזר בבית כדאי לאפות בהם. הכניסו הכל למיקסר עם וו לישה, ערבלו כ - 10 ד`, והבצק מוכן.

המלית נתונה לשיקול דעתכם. אני מלאתי בפסטו, גבינת פטה וקשקוול, פלפל קלוי, עגבניות מיבשות, זיתים. תוסיפו או תגרעו מה שאתם אוהבים.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2011/05/20/%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%A0%D7%A5-%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%96%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%9D/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת