00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מלווח ממולא

 

 אתמול ב7:00 בבקר כבר גמרתי לבשל לכולם. כרעיים בגריל, פסטה מתובלת פיקנטי וירקות מאודים בעדשים. אלא ש...  הבת שלי שנסיכה ופינוק מזמן הפכו להיות בין החלקים הדומיננטיים שלה.  התלוננה כבר אתמול בערב שאין לה מה לאכול. :(

ואני חשבתי לתומי, איזה כייף שיש לי אליבי, שכן לפחות הבלוג מעיד על פעילות שוקקת חיים במטבחי ותוצרי מרהיבים וטעימים

ובה בשעה.... אין לה לנסיכה מה לאכול  כי....... "זה מאתמול " וזה "לא בא לי" וזה " אכלתי כבר קודם... " בקיצור שלל תירוצים מבנק הקיטורים של הנסיכה על העדשה.

החלטתי שהפינוק שלה לא ינהל אותי יותר, הרי בכל זאת בגילה כבר הייתי אמא שלה... אך מסתבר שמוח אימהי פועל קצת (הרבה) אחרת מהשכל ומנותב קודם כל על ידי הרגש.

ועל מה כל אלו תשאלו? כי הבקר בעודי ממהרת ליום אימון מרגש כמתרגלת בקורס הכשרת מאמנים, מצאתי את עצמי חוגגת על יצירת מלווח ממולא שימתין לשובה של יורשת העצר לפנות ערב...

את הרעיון רקמתי בעודי מתעמלת על מסילת הכושר, מנהלת תחרות עם עצמי מי יגיע ראשון אני או הרעיון...

ניגשתי למקפיא והוצאתי  מלווח, הותרתי אותו על השיש בעודי מארגנת בראש ומיד גם מעשית את המוצרים הנדרשים להרכבת היצירה. (זוכרים?  יש לי שעה לסיים הכל להתקלח ולצאת לכפר הירוק...)

 

המרכיבים:

1 מלווח

רבע קילו גבינה בולגרית

1 חלמון ביצה

מעט פלפל גרוס

מעט טימין.

גבינת פרמזן

תבנית אפייה מתאימה ועליה ניר אפייה.

 

  

רדדתי קלות את בצק המלוח, פרסתי רצועות בשוליו,  גזרתי ניר אפיה בגודל מתאים העברתי את הבצק לתבנית.

   

כך נראות הרצועות. 


   

ערבבתי את חומרי המילית והעברתי אל תבנית הבצק. 


 

מה דעתכם? לא נראה משהו אההההה ? לא נראה מבטיח...

נראה מה תחליטו בהמשך?


     

קלעתי את רצועות הבצק מעל למילית ואל תשכחו לרגע שמהרתי אש...


  


הכנסתי לתנור לאפייה והשחמה.

 אחרי 25 דקות בחום של  220 מעלות הוצאתי את התבנית.

  

גררתי גבינת פרמז'ן והשבתי לתנור להשחמה סופית.


 


כשחזתי עם ערב תשושה ועייפה :D


  

השאירו לי לטעום רק.......

ביס...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת