66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת סולת ותפוחים

בס"ד

 

שילוב מדהים בין תפוחים לסולת, העוגה מתאימה מאוד ליד הקפה של הבוקר.

 

המצרכים:

 

1 1/2 כוס קמח

1 שקית אבקת אפיה

 

1 כוס סולת

1/2 כוס שמן קנולה 

1 שקית סוכר וניל 

2 תפו"ע מקולפים ומגורדים

1 1/4 כוס מיץ תפוזים

4 ביצים מופרדות

1 כוס סוכר

  אופן ההכנה:  

לשים בקערה את הקמח,סולת,תפוחים,שמן,א.אפיה,סוכר וניל,חלמונים ומיץ תפוזים ולערבב עד לקבלת תערובת הומוגנית.

בקערה נוספת להקציף את החלבונים עם כוס הסוכר לקצף יציב ונוקשה.

לאחד בין שתי התערובות בעדינות תוך הוספת הקצף בתנועות עטיפה.

לשמן תבנית מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה.

לאפות בחום של 180 מעלות 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. להוציא ולקרר.

לזרות אבקת סוכר לפני ההגשה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת