88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

שוק טלה על מצע ירקות שורש

 

לא כולם אוהבים בשר כבש: יש את אלה שאוהבים ואלה שלא, אני נמנית על אלה שאוהבים. אז לאלה שאוהבים, הנה מתכון לבשר כבש טעים.

מצרכים: 

  1. 1 שוק טלה - לבקש מהקצב לחתוך לחתיכות קטנות
  2. 3 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות עגולות
  3. 5 גזרים חתוכים
  4. 4 תפוחי אדמה גם חתוכים
  5. מי שאוהב יכול להוסיף גם שום
  6. 1 כפית מלח
  7. 1 כפית כמון
  8. 1 כפית בהרט
  9. 1 כפית פפריקה מתוקה
  10. 5 כפות שמן קנולה 

הוראות הכנה: 

הוראות מקדימות לבישול הכבש: אני מכניסה לסיר עם מים ומלח, מרתיחה את הבשר בערך 20 דקות, שופכת את המים, מנקה את הבשר ואת הסיר. 

  1. להחזיר את הסיר לגז, להוסיף את השמן, לחמם 
  2. להוסיף את הבצלים, לטגן עד לקבלת גוון זהוב 
  3. להוסיף את הבשר, לערבב 
  4. לבשל את הבשר בערך חצי שעה על אש נמוכה, כל הזמן לערבב 
  5. אם חסר נוזלים, להוסיף מעט מים
  6. להכין תבנית  מתאימה לתנור 
  7. לסדר בתוכה גזר, תפוחי אדמה, שום והתבלינים 
  8. להניח את הבשר מעל הירקות 
  9. לכסות בנייר אפיה ומעל בנייר כסף ולאפות בתנור 180 מעלות בערך שעה.
  10. להגיש עם אורז לבן

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

54 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת