00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוחי אדמה בקליפה מבושלים ואפויים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

תפוחי אדמה.

כן שוב הם. והם כל כך מנחמים וטעימים ומשביעים שעושה חשק לאכול מהם עוד ועוד.

את המתכון הזה אכלתי לראשונה אצל הבת שלי והחלטתי לאמצו.

החומרים הם:

6-7 תפוחי אדמה גדולים מבושלים בקליפתם. לקרר מעט. (להתאים כמות לגודל התבנית שלכם),

שמן זית,

פלפל גרוס גס,

מלח גס.

תבנית תנור גדולה.

הכנה:

בתבנית גדולה של התנור למרוח שמן זית, ומעליו לזרות פלפל שחור כתוש גס. ומלח גס.

פורסים את תפוחי האדמה עם הקליפה , לפרוסות עבות שמנמנות (אצבע  +/- לערך).

בתבנית שטוחה וגדולה של התנור מניחים/מסדרים בצפיפות ובשיכבה אחת פרוסות תפוחי אדמה,

את פני הפרוסות מורחים בשמן זית, זורים מלח גס ופלפל שחור.

מכניסים לתנור חם 180 מעלות עד הזהבה.

*מתקבלים תפוחי אדמה רכים בפנים, קריספיים בחוץ מתובלים וטעימים.

בתיאבון.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת