22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

סלט כל-בו

סלט כל-בו

כשמו כן הוא- סלט שהוא ארוחה שלמה. אין צורך להכביר במילים... הכמות הזו משביעה משפחה שלמה בארוחת ערב אחת!

החומרים:

לסלט:

1 גמבה

2 מלפפונים

2 עגבניות

1 קופסת שימורי תירס (ללא הנוזל)

2 ביצים קשות פרוסות לחצאי-עיגול

1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות קטנות

1 תפוח אדמה בינוני קלוף וחתוך לקוביות קטנות

3 כפות שמן זית

מלח, פלפל

לרוטב:

3 כפות שמן-זית

1/4 כוס חרדל

1/4 כוס חומץ

1 כף ריבת תות

2 שיני שום כתושות

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מפזרים את קוביות התפו"א והבטטה בתבנית ועליהם את שמן הזית, המלח והפלפל. מערבבים היטב ואופים כ-40 דקות ב-250 מעלות. יש להוציא את התבנית ולערבב פעמיים נוספות במהלך האפייה.
  2. חותכים את הירקות לגודל האהוב בסלט ומעבירים לקערה יחד עם התירס. מסדרים מעל את פרוסות הביצה.
  3. מעבירים את התפו"א והבטטה האפויים לקערת הסלט.
  4. מערבבים יחד היטב את כל חומרי הרוטב, שופכים על הסלט ומערבבים.

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת