00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

חזה עוף פיקנטי - אוכל ברגע

 

 

מסוג המתכונים שבאים בהברקה, בקטנה, במהירה. פיקנטי אך לא חריף. מי שלא
אוהב פיקנטי שידלג על הצ'ילי הגרוס ויוריד מכמות הפפריקה.


 

חזה עוף פיקנטי

 

חזה עוף שלם או פרוסות


* הציפוי לנתח שלם אחד (לשני חזות להכפיל כמויות)






1 כף סוכר חום
1 כף פפריקה
3 שיני שום קפואות
1 כפית צ'ילי גרוס
1.5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף שמן זית


לערבב את כל החומרים מלבד העוף למשחה הומוגנית.

 

 


למרוח על העוף. להכניס לתבנית, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ 20 - 25 דקות.

להוריד את נייר האלומיניום ולאפות עוד כ 5 - 7  דקות להשחמה ופריכות.


זהו. אוכל ברגע. מהיר, טעים וגם מזין.

 

 

 

אחל'ה שבוע

אלינוער


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

66 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת