33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

קציפת תותים

קציפת תותים

למעדן הזה יש  המלצות מפה לפה ,הצבע הורדרד, מרקם הקטיפתי, הטעם המעודן, הקרירות מה גם שהוא פרווה והעובדה שכל מנה (בחלוקה לעשר מנות)היא רק 45 קלוריות, (נקודת שומרי משקל)עושה אותו למעדן אביבי מומלץ 

קציפת תותים 

3 חלבונים 
300-500 גר תותים רחוצים 
1/2 כוס סוכר או כמו סוכר 
לשים הכל בקערת המקסר ולהפעיל למשך דקה במהירות נמוכה ,
להגביר מהירות למקסמום ולהקציף עד שהקערה מתמלא בקצף ורדרד עשיר, מבריק ומוצק, כעשר דקות.
לחלק ל 10 גביעי יין גדולים או לשים בקופסה עם זה לאיכסון ממושך ,ולהקפיא.
בהגשה לעטר בעלי נענע ותותים.




 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת