00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגת קרם גבינה ושוקולד

14/05/2011

 

 


עוגת גבינה ושוקולד בציפוי קרם שנמסה בפה ומתחלקת בהנאה. עוגה שהיא יותר קינוח.

אני יכולה לספר שאת החלק הכהה של העוגה המעורב  בשוקולד יהיה בפעם הבאה
בתחתית ולא כפי שהכנתי הפעם.

השוקולד מהיותו שוקולד הרבה יותר כבד ולכן שקע פנימה
אך הטעם שמיימי. מובטח.




עוגת קרם גבינה ושוקולד


20 עוגיות סנדויץ בטעם שוקולד מרוסקים
100 גרם חמאה מומסת

1.5 כוסות סוכר
2 חבילות גבינת טוב טעם
1 חבילה גבינת שמנת
4 כפות קמח
3 ביצים
1 כפית תמצית רום / אייריש קרם
1 כף ליקר שוקולד / קפה
150 גר' שוקולד מריר
3/4 כוס שמנת לקצפת

150 גר' שוקולד חלב
3/4 כוס שמנת לקצפת
1 כף ליקר שוקולד / קפה

 

 

 

לערבב עוגיות מרוסקות עם החמאה ולשטח בתבנית עגולה בגודל  "26  - "24. להניח במקרר
לשעה.  לחמם תנור לחום של 150 מעלות.
 

לחמם שמנת לקצפת במחבת קטנה עד התחלת בועות. לכבות את האש ולהכניס פנימה את
השוקולד. לערבב היטב ולקרר.

 

להקציף גבינות עם הסוכר לקצב אחיד. להוסיף את הביצים, אחת אחת תוך ערבול מתמיד.
להוסיף קמח ותמצית טעם. לערבב שוב.

לחלק לשני חלקים. 2/3 + 1/3 .

את החלק המירבי לשטח מעל שכבת העוגיות. להכניס את תערובת השוקולד המקוררת
ל 1/3 תערובת הגבינה ולערבב היטב. לשפוך בעדינות מעל.

 

 

 



להכניס לתנור ולאפות כ 45-50 דקות. אמצע העוגה אמור לרטוט בעדינות.

להוציא מהתנור ולקרר כשעה.


לחמם שמנת לקצפת במחבת קטנה עד התחלת בועות. לכבות את האש ולהכניס פנימה את
השוקולד והליקר. לערבב היטב ולקרר. לשפוך מעל העוגה ולשמור במקרר.


עדיף להכין יום קודם.

 

 

 

 

  

בהנאה,

אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

80 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת