00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

פשטידת קישואים

אני נוהגת להיכן פשטידות ירק דיאטטיות. זה יכל להיו על בסיס קישואים, כרובית, חצילים, עלי סלק או פטריות.

היום הכנתי פשטידת קישואים. מי שאינו מקפיד על מאזן קלוריות יכל העשיר אותה בגבינות צהובות.

החומרים

10 קישואים גדולים חצי קלופים

1 בצל

1-2 ביצים (אני השתמשתי בשתי ביצים)

1 קפ' קוטג'

תבלנים: פלפל גרוס, מלח. 

 

    

 

  

 

גררתי את הקישואים והבצל במעבד מזון

העברתי לקערה רחבה הוספתי את כל החומרים.

נוכחתי שביצה אחת אינה מספיקה לכמות הקישואים

והוספתי ביצה נוספת. (סך הכל 2 ביצים)

גרדתי מעט גזר לצבע והמשכתי לערבב במרית.

      


שמנתי קלות תבנית פיירקס עגולה בתרסיס שמן קנולה

והעברתי את תכולת העיסה  לתבנית.

הכנסתי לאפיה בחום 200 מעלות למשך 50 דקות לערך.

הפשטידה מוכנה והריח משכר

 

  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת