00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

צלי לבבות מהלב


   


למרות היותם מעדן מעל לכל ספק ובעלי ויטמינים שונים, נחושת וברזל... 

אני ממעטת לבשל את חלקי העוף הפנימיים שכן הם מכילים כמויות גדולות של רעלים ,בעיקר בכבד וטחולים. 

לעיתים רחוקות אני מפנקת את בעלי במעדן צלי לבבות קל להכנה וטעים.

היום אני נאלצת לפייס  אותו אחרי שהרגזתי אותו אתמול (נשבעת לכם הוא התחיל...) ומעדן הלבבות

נבחר בהתאם.  החלטתי גם לצלם...


1 .   

 רחצתי וניקיתי שוב ושוב את הלבבות, חציתי לשניים (יש שפע פחת..)

העברתי לסיר עם מים קרים והתחלתי לבשל על אש גבוהה.

הנמכתי להבה אחרי 5 דקות ונתתי ללבבות להתרכך

סיננתי (צילום משמאל) את הלבבות והמשכתי בתהליך . 


1. 2.  

 קצצתי בצל לרצועות, קלפתי 4 שיני שום גדולות. חיממתי שמן בסיר נוסף והזהבתי את הבצל והשום. 


  

בשלב זה יש לאחד את הלבבות לסיר הבצל .

הוספתי תבלינים וכמובן ציר עוף שמשבח את טעמו של כל תבשיל

תמיד יש לי בפריזר מספר קופסאות שכאלו. 

והמשכתי לבשל מחצית השעה על אש קטנה.

 

המנה מוכנה... 

 

  

 

מסתבר איפא שהדרך אל ליבו של הגבר

עוברת דרך מעדן הלבבות ... 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת