33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

ביצה בקן תרד

ביצה בקן תרד

הרעיון למנה זאת מצאתי בתור ילדה באחד הז'ורנלים של בורדה של אמי, ביצה בתוך קן ירוק ,מאחר וכילדה לא אכלנו תרד התמונה נשארה בראשי. כשקטפתי בגינה שפע עלי תרד החלטתי לנסות ולהכין לארוחת ערב. לא יצא לי כמו בתמונה אבל היה מאד טעים .
לשתי מנות 

2 כוסות עלי תרד טריים 
4 ענפי סלרי עם העלים קצוץ 
לאדות עם מעט מים עד ריכוך 
להוריד מהאש ולהוסיף
50 גרם גבינה מלוחה מגוררת
1כף גבינה צהובה מגוררת ולקרר 
לשים במחבת 
1כף שמן זית 
2 שיני שום פרוסות 
מלח אטלנטי 
לחמם על אש קטנה עד ריכוך השום 
לקחת חופן מהתרד ולעשות שני קנים (אני עשתי ישרות על צלחות) 
לצקת ½ מהשמן והשום לקן ולפזר מעט גבינה מלוחה 
לצקת לקן חלבון ביצה  ולהכניס לתנור מחומם ב200 מעלות 
לאפות ¼ שעה
לשים במרכז חלמון ביצה ולאפות עוד 4 דקות.

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת