00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

כעכים/בייגלה

חיפשתי ברשת המון זמן מתכון לבייגלה,כן כזה שמוכרים במאפיות,ניסיתי מתכון מכאן וכמובן הנה הוא לפניכם עם שינויים קלים שלי.

אז ככה:

מצרכים:

5.5 כוסות קמח

25 גרם שמרים

2 כוסות מים פושרים

1 ביצה

1 כף סוכר

2 כפות שמן זית

1 כף מלח גס.

לבישול:

סיר עם ליטר מיים רותחים 

כף שמן.

לציפוי: 

ביצה

מלח גס/זעתר/קצח/שומשום וכל העולה על רוחכם.

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הבצק ביחד לבצק אחיד אך דביק מעט ומתפיחים כשעה.

מחלקים את הבצק לעיגולים ועושים חור באמצע עם האצבעות.

מניחים את הכעכים בצד להתפחה נוספת.

לאחר ההתפחה מרימים בזהירות את הבייגלה ומכניסים אותם למים הרותחים לבישול של דקה בכל צד.

את הכעכים מניחים על תבנית עם נייר אפייה.

מורחים את הבייגלה בביצה ובתוספת.

מכניסים לתנור על 180 מעלות לחצי שעה לערך עד להזהבה.

יצאו סוף הדרך:

תמונות:

לפני:


לאחר ההתפחה:

אחרי התנור:

מוכן:

טעים טעים....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת