00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קופסת העוגיות של דודה מונגר

צ`ימיצ`ורי או חג בשר שמח!

לא יודעת איך ומתי זה קרה אבל יום העצמאות הפך ליום הנפנוף הלאומי.

כוווווווווווולם עושים "על האש"

יש משהו בשילוב של מזג האויר והיום החופשי שמוציא אותנו החוצה. ובחוץ אנחנו הכי טובים ב"על האש".

אז רגע לפני שחג הבשר מגיע אני בטוחה שלכל אחד יש בראש כבר אילו סוגי בשרים הוא רוצה לקנות וגם איך להכין אותם אבל הנה הצעה לליווי הבשר - צ'ימיצ'ורי.

גם כאן יש מיליון גרסאות של איך להכין ומהם המרכיבים.

אצלנו במשפחה האחראי לפלא הזה (כמו גם לכל ניפנופי החג) שנטרף כל פעם מחדש הוא אבא שלי.

אז השנה ביקשתי ממנו שילמד אותי (ואתכם) איך הוא מכין את הצ'ימיצ'ורי שלו.

צ'ימיצ'ורי אה-לה-ג'קי:

המרכיבים:

עלים מצרור גדול של פטרוזיליה (כזה של שוק, לא ארוז של סופר...)

1 בצל קטן 

5-7 שיני שום

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית אורגנו יבש

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי

1/4-1/2 כפית שבבי צ'ילי (תלוי אם אוהבים חריף)

2 כפות חומץ

2 כפות שמן 

 

הכל נכנס יחד למעבד מזון עד לקבלת ממרח.

זה פשוט התוספת המושלמת לבשר:-)

 

עוד תוספת שאבא אוהב להכין לבשר הוא סלט כוסברה:

צרור גדול של כוסברה קצוץ דק

1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות דק

מלח,פלפל שחור גרוס טרי

4 כפות שמן זית

מערבבים הכל יחד וזה הכל.

 

אז אבא-המון תודה!!

 

זהו זה להפעם.

אל תאכלו יותר מידי ובעיקר תהנו מהביחד

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הניק Mongar תפוס אלא אם צויין אחרת