00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

כדורי שוקולד בחלב מרוכז.

03/05/2011



כדורי שוקולד יכולים להיות ממרכיבים שונים ובטעמים שונים. 

ששואלים אותי למתכון לעולם לא אוכל לשחזר בדיוק מה נכנס לאותה עיסה שיצר מרקם מופלא של מרכיבים והותיר בפינו "טעם של עוד." לשמחתי לפחות 3 אנשים מכורים לכדורי השוקולד שלי.

בן אחותי הבכור שהוא כבר לא ילד... בן אחי הבכור שהואנער צעיר ומקסים ויותר מכולם חברתי טלי בת טיפוחי שבימים אלו פונקה בכפל כדורי שוקולד כי יש לה הפתעה... 


בכדורי השוקולד של היום היו מספר מרכיבים: 

בשלב שראשון הכנסתי לקערה עוגת אגוזים שלא נאכלה מעודף מתוקי חג הפסח, עוגת מיץ ומעט בסקוויטים. פוררתי את הכל במזלג לבל יהפוך לקמח. 


1.   2.  

רציתי להיות יצירתית ומגוונת ושלפתי מהארון קופסת חלב מרוכז שלא ידעתי מה הייעוד שלה.

העברתי לקלחת וחיממתי . 

1 2 3  


שימו לב שבשלב מספר 3 הוספתי שלש כפות קקאו מר (לא שוקולית) שכן החלב מתוק מאוד

וזה מיותר לחלוטין. 


 2 

יצרתי קרם חלק על אש נמוכה והעברתי ישירות לקערת פרורי הבסקוויטים והעוגות. 

ערבבתי בכף עץ . 


  


העברתי את העיסה לשקית ניילון עבה אטמתי לבל יתייבש וציננתי.

שכן קל יותר ליצור כדורים לאחר קרור ממושך. 

לאחר יממה יצרתי כדורים נפלאים ועטפתי אותםבפרורי קוקוס או בפרורי אגוזים 


   

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת