77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

לבבות ארטישוק

לבבות ארטישוק

אחד הירקות האהובים עלי, בעונה זו מכינה כל שבוע,

הכרתי אותו בבית חמותי ז"ל ממוצא איטלקי,

דבר ראשון יש צורך בסכין חדה,ושימו לב לסירטון למטה


אני מכינה קערה עם מים וחצי לימון סחוט +הקליפה

מקלפת ומיד משרה במי הלימון (כדי שהארטישוק לא ישחיר)

6 ארטישוק לחתוך כל אחד ל4 חלקים

2 שיני שום

מלח ,פלפל לבן,וחצי קליפת הלימון

בסיר שטוח שמה את כל המצרכים ומכסה במים

מבשלת עד להתרככות תלוי בארטישוק לקראת הסוף מורידה את המכסה כדי לצמצם את הנוזלים. גם הרוטב טעים מאוד.

 

איך מקלפים תלמדו כאן 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת