55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מטבוחה

בס"ד

 

הרבה גרסאות של מטבוחה יש לי, לא כולן באמת מטבוחה אבל משום מה כל סלט עגבניות מבושל נכנס אצלי לקטגוריה הזו.יש את הסלט המושקע יותר שבו אני שורפת את הפלפלים ויש את הקל יותר שבו הגמבות לא קלויות ויש גם את זה עם הבצל.

בחרתי להביא לכם את הגירסה הקלה יותר שמצילה אותי בזמנים שאין לי ממש כח לשרוף גמבות ורוצה להכין במהירות מטבוחה.

אז הנה היא לפניכם מקווה שתהנו ממנה כמו שאנחנו נהנים ממנה.

 

המצרכים:

 

2 גמבות

4 עגבניות

1 פלפל ירוק חריף

6 שיני שום

1/4 כוס שמן

מלח

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית אריסה

 

אופן ההכנה:

לחתוך את הגמבות, העגבניות,הפלפל חריף והשום לחתיכות קטנות ולהניח בסיר.

לשים על אש גבוהה (בלי נוזלים) ולערבב מדי פעם עד שמתחיל לרתוח, להנמיך ולבשל תוך כדי ערבוב עד שכל נוזלי העגבניות מתאדים.

בקערית לערבב שמן,מלח,פפריקה ואריסה ולשפוך על הירקות. לערבב ולהוריד מהאש.

לקרר ולהעביר לקופסא/צלוחית הגשה.

להכין הרבה חלות לטבילה במטבוחה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת