88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

צלי בשר - כל אחד והצלי בשר שלו

 

נכון, לכל אחד יש את המתכון המנצח שלו לצלי בשר, נכון שלכל אחד זה יוצא הכי טעים. 

המתכון שאני מביאה לכם, הוא המתכון המנצח שלי לצלי בשר בתנור.

מצרכים

  1. בשר בקר מס` 5 יכול להיות טרי יכול להיות קפוא
  2. 3 כפות חרדל - אני משתמשת בחרדל דיז`ון עם גרגרים
  3. 2 כפות כף שמן קנולה
  4. 1 כפית שטוחה מלח
  5. 1 כפית פפריקה מתוקה
  6. 1 כפית פלפל שחור
  7. לערבב את 3-7 ביחד לעיסה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל-200 מעלות

  1. לשטוף היטב את הבשר ולשים במסננת לייבוש
  2. להניח על משטח העבודה נייר כסף, מעל להניח נייר אפיה.
  3. להניח את הבשר בתוך נייר אפייה כשהחלק השומני למעלה.
  4. לפזר את את העיסה שהכנו על הבשר ובצדדים
  5. לקחת בידיים את החרדל ולמרוח את הבשר
  6. לעטוף היטב את הבשר עם נייר האפיה ולאחר מכן עם נייר כסף ולאטום היטב מכל הצדדים
  7. להניח בתבנית אפיה מתאימה, אם יש בגודל של הבשר העטוף, עדיף
  8. לאפות בערך 3 שעות
  9. לאחר שעתיים להוריד החום ל-180 מעלות להמשיך ולאפות עוד שעה
  10. לאחר 3 שעות להוציא מהתנור, לנעוץ סכין בבשר, לבדוק את הבשר, אם הבשר רך, הוא מוכן, אם לא, להשאיר בתנור עוד קצת

הבשר לאחר שיצא מהתנור ונשלח למנוחה קצרה לפי החיתוך

זהו מוכן, לפרוס ולהגיש. את הרוטב שנוצר בתבנית לשפוך מעל הבשר 

 

להגיש עם אורז לבן, תפוחי אדמה בתנור או אפיל להכניס לפיתה ולאכול. תהנו

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

68 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת