00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

לביבות גבינה לבקר שבת.


 

 

אם לא נוסעים לבראנץ מפנק של אמא אצל ההורים במושב,

הרי שארוחת הבקר בשבת כוללת:  גבינות, סלטים מורכבים שאני מכינה מראש,

ביצים קשות, סלט ירקות חי ותפוחי אדמה מבושלים.

הבקר בא לי לגוון. 

אני נוהגת להכין לעיתים קציצות תירס חלביות וכדי למצא את שביל הביניים (וגם לנצל את קמח המצה שנותר... )

הכנתי לביבות גבינה קלילות וטעימות


ערבבתי בקערה:

1 ביצה

קוביית גבינה בולגרית

מעט פלפל גרוס (לא להמליח שכן הבולגרית מלוחה מספיק)

כף גדושה קמח מצה.

תפוח אדמה מבושל בקליפה ומרוסק במזלג (לא חובה)

3 כפות שמן זית. 

    

 

ערבבתי היטב ויצרתי לביבות קטנות פיקנטיות. הותרתי אותן מוכנות כמחצית השעה בטרם טגנתי.

החומרים חייבים להתלכד והביצה מתפיחה את קמח המצה.


חממתי מעט שמן  וטיגנתי (שכחתי לצלם בעת הטיגון... הייתי עמוק בשיחת טלפון עם אמא... )

והנה הלביבות


   


בתוספת סלט ירקות, גבינות רכות, זייתים, סלט ביצים  וממרחים קלים

ארוחת בקר שבת קלילה ומפנקת... 

בתאבון. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת