44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

דג עם פול

בס"ד

 

את הרעיון למתכון הבא לקחתי מאתר קוסקוס והתאמתי אותו לנו.

לכבוד שבת הכנתי את הדג הזה. הטעם... אח הטעם, מה לומר אין על הטעם של דג לשבת. לא יכולנו להפסיק לאכול ממנו רק המחשבה שנישאר בלי דגים לשבת מנעה מאיתנו לשים אותו.

אני שילבתי את דג הנסיכה עם סול,מעדן.

מקווה שתהנו גם אתם

 

המצרכים:

דג נסיכה/מושט/סול או שילוב של 2 סוגים (חתיכות לפי מספר הסועדים)

1/4-1/2 שקית פול קפוא של סנפרוסט

1 גמבה גדולה

5 שיני שום

1-2 פלפל ירוק חריף

1/2 כוס שמן

מלח

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף כורכום

1 כפית אריסה

צרור כוסברה

2 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

את הדגים להניח בקערה ולשים מלח,חומץ ומיץ לימון להשרות לחצי שעה ולשטוף.

בסיר רחב של דגים להניח פול,גמבה חתוכה, שיני שום פרוסות, פלפל ירוק חריף פרוס. מעל להניח את הדגים.

בקערית לשים שמן,מלח,פפריקה,כורכום ואריסה ולערבב. לשפוך את התערובת מעל הדגים כך שיכסה את כולם

לקצוץ כוסברה ולזרות על הדגים. למלות במים ולהביא לרתיחה על אש גבוהה.

כשרותח להסיר את המכסה ולהנמיך את הגז. כך לבשל עד שרוב הנוזלים נספגים.

להכין הרבה חלות ולהתחיל לטרוף.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת