00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

ירקות ממולאים באורז וטונה

 

                        המצרכים :

הירקות למילוי:  (ניתן למלא כל ירק שאתם רוצים) אני השתמשתי ב:

2 פלפלים צהובים

2 פלפלים אדומים

1 פלפל כתום

4 בצלים בגודל בינוני/קטן

4 תפוחי אדמה בגודל בינוני 


                          ההכנה:

לשטוף ולרוקן את הירקות מתוכן


            המצרכים למילוי:

2 כוסות אורז מבושל

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות

1 בצל סגול קצוץ קטן

1/2 קופס' פטריות שמפניון חתוכות

2 קופסאות טונה בשמן מסוננות

צרור עשבי תיבול קצוצים - בזיליקום ופטרוזיליה

50 גר' צנוברים קלויים על מחבת יבשה

מלח ופלפל לפי הטעם


                           ההכנה:

לערבב את כל החומרים יחד ולמלא את הירקות. לנקב בכל ירק כמה חורים עם סכין חדה ולסדר את הירקות בסיר רחב ונמוך, שיהיו צפופים אחד ליד השני.


          המצרכים לרוטב:

1 קופס' קטנה של רסק עגבניות

3 עגבניות רכות וקלופות קצוצות 

1 כוס ציר מרק עוף

1 בצל גדול קצוץ

3 שיני שום כתושות

צרור עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, בזיליקום, כוסברה)

פפריקה מתוקה

בהרט

מלח ופלפל

                            ההכנה:

במחבת נפרדת מטגנים מעט את הבצל והשום, מוסיפים את העגבניות הקצוצות ורסק העגבניות. מוסיפים את ציר מרק העוף מתבלים ומוסיפים את עשבי התיבול. שופכים מעל הירקות הממולאים מביאים לידי רתיחה, מנמיכים את האש סוגרים את הסיר ומבשלים עוד כשעתיים על אש קטנה. ניתן לחילופין להכניס את הסיר מכוסה בנייר כסף לתנור.

בסיום הבישול לפזר עוד מעט מעשבי התיבול ולהגיש.

 

*לכל מי שמעוניין לדעת את הערכים התזונתיים במתכון זה, יכול להכנס לאתר foodsDictionary  שם גם מפורסם המתכון שלי.

 

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת