00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

ספיחה - פיצה

ספיחה - פיצה

חומרים לבצק:

3- כוסות קמח מנופה

1- כף שמרים יבשים

1/4- כפית מלח

1/2- כפית סוכר

1/2- שקית אבקת אפייה

1/4- כוס שמן

1.5- כוסות מים פושרים

לציפוי:

2- קופסאות קטנות רסק עגבניות

3-4- כפות קטשופ

אורגנו (לפי הטעם)

גבינה צהובה מגורדת

מוצרלה מגורדת

זיתים

אופן - הכנה:

בקערה מערבבים את כול החומרים היבשים ואז מוסיפים את החומרים הרטובים

ולשים לבצק רך ונעים למגע, לאחר מכן מתפיחים לשעה במקום חמים

אחרי שהבצק הכפיל את ניפחו, קורצים ממנו כדורים

משמנים תבנית אפייה , לוקחים כדור בצק ופותחים אותו עם הידיים בתבנית כמו

פיתה, ממשיכים באותה צורה עם כול הכדורים

בתוך קערית שמים את הרסק, הקטשופ, ואורגנו ומערבבים היטב, ומורחים על

הבצק, מפזרים גבינה צהובה ומוצרלה וזיתים

ואופים כ- 15 דקות בערך, בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות.....בתאבון.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת