66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פשטידת ירקות

בס"ד

 

פסח מאחורינו וכמה טוב לנסות מתכון אחר שלא כולל בתוכו מצות.מה עוד שבפסח כולנו תופחים מן המצות שאינן משביעות כלל כך שזה בדיוק הזמן לפשטידה קלילה וטעימה שמכילה בתוכה מגוון  של ירקות, אפשר לשנות ולגוון בסוגי הירקות על פי האהבתכם האישית.

ניתן במקום לאפות בתבנית אחת גדולה לחלק לתבניות מאפינס אישיות ולהגיש כך בליווי של סלט ירקות טעים.

 

המצרכים:

3 תפו"א

1 בצל גדול

3 גזרים

3 קישואים

5-6 שיני שום

מלח,פלפל לבן/שחור

3 ביצים

1/4 כוס פירורי לחם/קמח מצה/קמח רגיל

1/4 כפית אבקת אפיה

חתיכות מרגרינה/מחמאה

 

אופן ההכנה:

1.בקערה גדולה לגרד את כל הירקות מלבד השום. לכתוש את השום.

2.להוסיף את התבלינים,הביצים והפירורי לחם/קמח מצה/קמח ואבקת האפיה ולערבב עד לקבלת תערובת הומוגנית.

3.לשמן תבנית מרובעת חד פעמית או תבניות מאפינס אישיות ולהעביר את התערובת אל התבנית.

4.לזרות בפינות הפשטידה את חתיכות המרגרינה ולהכניס לתנור.

5.לאפות בחום של 180 מעלות 30-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה יפה.

6.להגיש עם סלט ירקות/עגבניות חריף.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת