00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Con DeLight

קוד חופשי

למעוניינים להירשם לעדכונים בפייסבוק,
לחצו כאן.

הבלוג עבר כתובת ומעכשיו תוכלו למצוא את כל העדכונים בבלוג החדש ולהירשם בו לקבלת עדכונים,
לבלוג לחצו כאן.

קוביית קוד חופשי

פאי שוקולד

בס"ד

                                                                                                                                                                                                                                    

לא יודעת אם יצא לכם לחשוב על זה, אבל הימים שלפני פסח, יותר נכון השבועיים לפני פסח, הם פשוט שיגעון לכל מי שעובד בסופר. עבודת חמורים שמשלמים עליה שכר זעום.

למרות הכול, הצלחתי איכשהו להכין משהו קטן לפני הפסח, לפני שהכול היה נזרק לזבל. הכנתי פאי עם בסיס לפאי שעבר שינויים קלים בהכנה מהספר עוגת השבוע של "לאישה" במילוי קרם פשוט

פשוט אך טעים טעים :).

 

 

המרכיבים:

לבצק:

2 כוסות קמח (280 גרם)

200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר

מעט מלח

1/2 כוס סוכר (100 גרם)

 

למילוי:

פחית חלב מרוכז וממותק (497 מ"ל)

350 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מעבדים את כל חומרי הבצק יחדיו עד לקבלת בצק חלק ואחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה (אפילו יום אחרי זה בסדר).  מוציאים את הבצק מהמקרר ומתחילים לרדד את הבצק בתוך הניילון הנצמד. ברגע שהבצק משתטח וכבר אין לאן לרדד את הבצק בתוך הניילון הנצמד, מוציאים את הבצק מתוך הניילון וממשיכים לרדד לעיגול בין שני רצועות ניילון נצמד. בסיום הרידוד, מעבירים את הבצק לתבנית פאי בקוטר 26 ומהדקים היטב את הבצק לדפנות. חותכים את השאריות ע"י העברת רידוד במערוך על קצוות התבנית או באמצעות הידיים. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים ל-20-25 דקות. בסיום האפייה, מכבים את התנור ומניחים לפאי להתקרר בתנור.

מכינים את המילוי ע"י המסת השוקולד עם החלב המרוכז. שופכים את המילוי מעל הבצק ומכניסים למקרר להתגבשות אחרונה.

 

ראו הוזהרתם זה משמין (רצ"ב תו תקן :P )

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוד חופשי

מיני עוגת היער השחור  בראוניס פאדג'ילישס  מיני פנקייקס עם קצפת ורוטב שוקולד  אצבעות שוקולד החלווה חטפה שוק..ולד      אפרוחי שוקולד      אדנית פרחים              עוגיות שוקולד פשוטות ומדהימות!

פאי שוקולד          עוגת הקטסטרופה המלכותית      חיתוכיות חמאה במילוי ריבת חלב          סינרול בריוש תורכי          מילקשייק וניל-עוגיות        מילקשייק מקדונלדס     קוביות בראוניס עם קצפת ורוטב שוקולד

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmw2008 אלא אם צויין אחרת