00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

גלידת סולרו

גלידת סולרו

 חומרים:

שקית אבקת משמש

1- אינסטנט פודינג וניל

1- שמנת מתוקה

200 מ"ל- חלב (כוס)

אופן - הכנה:

מכינים את הג'לי לפי הוראות יצרן

שופכים לקערת מיקסר את החלב, שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג ומקציפים עד

לקבלת קרם נוקשה

שופכים חצי מכמות הג'לי לתבנית אינגלישקייק או לקעריות אישיות ומקפיאים עד

שהג'לי מתקשה

לאחר מכן שופכים את הקרם לתבנית או לקעריות ומיישרים ושוב מקפיאים עד

שהקרם מתקשה

ואז שוב שופכים את  הג'לי שנותר ומקפיאים לכמה שעות.... תהנו....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת