22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

פסטה ברוטב שמנת בטטה

את המנה הזו בחרתי להכין במסגרת שיתוף הפעולה עם אתר "און לייף" ושטראוס (רוצים לדעת עוד?). בפעם הראשונה כשהכנתי ואכלתי את המנה הזאת, הרגשתי שאני באמת מתפנקת במסעדה! גם בפעם השנייה...ובשלישית... הנקודה ברורה, לא?

החומרים:

חצי חבילת פסטה, מבושלת לפי הוראות היצרן

1 קופסא שמנת מתוקה

1 בטטה גדולה, קלופה וחתוכה לקוביות קטנות

1 בצל קצוץ

3 שיני שום כתושות

2 כפות טימין טרי

אופציונאלי: 1 כפית אורגנו יבש/ כף או רגנו טרי קצוץ/כף בזיליקום טרי קצוץ

מלח, פלפל שחור 

אני בפעולה... :)

אופן הכנה:

1. מטגנים את הבצל והשום עד הזהבה.

שיר, החברה הכי טובה שלי גם במטבח!

2. מוסיפים את הבטטות, המלח והפלפל השחור ומטגנים עד שהבטטה מתרככת (כ-5 דקות).

3. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים כ-10 דקות.

4. מכבים את האש, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

5. יוצקים את הרוטב על הפסטה ומערבבים.

בתאבון :)

בתמונה: מימין- טורטליני גבינה ופטריות ברוטב שמנת בטטה, משמאל- מאפים אישיים של רביולי גבינה ברוטב שמנת ופסטו (המתכון יעלה בקרוב...)

*צילום כל התמונות ברשומה: בני גם זו לטובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת