33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

l`estate...

רשמית עדין לא קיץ, אבל מבחינת החום בימים האחרונים נדמה שהוא כבר כאן...

בליל הסדר ותחילת פסח ביליתי לי בחופשה נהדרת בטוסקנה, אתמול החבר'ה האיטלקים חגגו פסחא והיום פסקווטא (פסחא קטנה...)

כשחם ממש לא בא לי לבשל או להכין דברים, ואתמול היה חם :D

אבל מה לעשות שהבטחתי כבר להכין את האושפלוב הצמחוני למנה הראשונה? אז כבר ביליתי רבע בוקר במטבח

כשסיימתי להכין את האושפלוב חשבתי להכין גם קינוח, אבל לא קניתי כלום והיו לי מעט מצרכים בבית שאפשר לאלתר מהם קינוח טעים, טרי, מרענן וקייצי משהו

אז פתחתי את הארון והיום שם עוגיות אגוזים וגם חלבה וניל ללא סוכר שהבאנו מישראל, במקפיא הייתה גלידה שקניתי לסופ"ש ובמקרר חבילת שמנת להקצפה ללא סוכר, בקערה היו פירות והאננס כבר התחנן שאחתוך אותו

ריסקתי את העוגיות בשקית ניילון לכריכים, התחלתי להכין סלט פירות (אננס אחד די קטן, תפוח אדום, אגס גדול ויפה, ובננה לא יותר מדיי בשלה ), פוררתי את החלבה בצלחת ואת השמנת הקצפתי "ברגע האחרון"  והיא חיכתה משהו כמו חצי שעה במקרר יחד עם סלט הפירות :P

בזמן שהחבר'ה אכלו את מנת הבשר  אני בניתי את הקינוח בכוסות זכוכית שקופות כיוון שאם הייתי מכינה הכל לפני הגלידה הייתה נמסה והכל היה הופך למרק קר ;) בסך הכל לקח לי כמה דקות להכין שישיית כוסות

והתוצאה מוצגת בתמונה שלפניכם...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת