22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

שבלולי תמרים

שבלולי תמרים

אין ספק שמדובר בסוג העוגיות הפשוט והמהיר ביותר להכנה. ניתן להכין מראש (בלי שכבות הביצה והסוכר), להקפיא ולשלוף במקרה הצורך, כשמישהו מפתיע או סתם כשמתחשק משהו מתוק.

 

חומרים:

1 קילו בצק עלים מרודד

6 כפות ממרח תמרים

1 ביצה

1 כף סוכר לבן

1 כף סוכר חום

 

אופן ההכנה:

  1. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים.
  2. על כל חלק מורחים 2 כפות ממרח תמרים ומגלגלים ל-3 גלילים.
  3. פורסים כל גליל ל"שבלולים" בעובי 1 ס"מ.
  4. מסדרים את השבלולים במרווחים על תבנית עם נייר אפייה.
  5. טורפים את הביצה ומורחים על השבלולים.
  6. מערבבים יחד את שני סוגי הסוכר ומפזרים על השבלולים.
  7. אופים ב-200 מעלות כ-20 דקות, עד שהשבלולים שחומים.

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת