44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פול טרי בעגבניות ושום

פול טרי בעגבניות ושום

 

פול טרי בעגבניות ושום



החומרים:
סיר רחב עבה
1 ק"ג פול טרי עם קליפה
רסק מ - 3-4 עגבניות טריות
1-2 כפות קטשופ חריף
2-4 שיני שום כתושות
לאוהבי חריף כמה טיפות טבסקו
מעט שמן רגיל
2-3 כוסות מים רותחים לכיסוי הפול
2 כפיות סוכר
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס



אופן ההכנה:
מנקים את הפול מהחוטים ושוברים לשנים או 3 תלוי באורך הפול.
מחממים את הסיר ומוסיפים טיפת שמן,
מזהיבים את השום הקצוץ,מכניסים את העגבניות שריסקנו והסוכר,מוסיפים את הטבסקו ומערבבים
משפרים טעמים ומכניסים את הפול.
מכסים במים עד גובה הפול, ממליחים ומפלפלים וטועמים שוב.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
הבישול לפי רצונכם,יש שאוהבים שהפול עדין קשה ויש שאוהבים אותו רך.
תשגיחו שהמים לא יעלמו לגמרי.

בתאבון.

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + תודה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת