22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

מרק תירס סיני

מרק תירס סיני

פגשתי בו לראשונה בארוחת צהריים במשרד. שירה, שהביאה מנה ממנו, לא הפסיקה להתלהב מהמהירות ומהקלות שבהן הכינה אותו. ומהטעם- סביבו הייתה ההתלהבות האמיתית. אימצתי אותו, ואחרי מספר ניסיונות, שינויים וטעימות- הגעתי לגרסה המושלמת! בהמשך, זכיתי עם אותה הגרסה בתחרות מתכונים של אגודת הסטודנטים. והרי הוא לפניכם:

זמן הכנה: 15 דקות (הכנות: 5 דקות, זמן בישול: 10 דקות

החומרים:

2 קופסאות שימורי תירס (עם הנוזל)

7 כוסות מים רותחים

3 כפות אבקת מרק עוף

2 כפות רוטב סויה

1 כף סוכר

2 כפיות קורנפלור

מלח, פלפל

2 ביצים טרופות

אופן ההכנה:

להכניס את כל החומרים לפי הסדר (מלבד הביצים) לסיר על להבה גבוהה, לערבב ולהביא לרתיחה.

לסגור את הסיר עם מכסה, להנמיך את הלהבה ולבשל 10 דקות.

בתום 10 הדקות, להוריד מהאש, לשפוך פנימה את הביצים לאט ולערבב תוך כדי.

*אופציונאלי (1): להוסיף חופן עירית קצוצה בסוף הבישול.

*אופציונאלי (2): בתום הבישול וטרם הוספת הביצים, לטחון חלקית את המרק בעזרת בלנדר ידני.

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת