00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

עוגת אגסים שזיפים ושקדים

אגסים - האח הנשכח מעט מאחיו התפוח.

בדר"כ אנו מכירים ורואים יותר את התפוחים למיניהם בעוגות מאשר את האגס. עוגת תפוחים ואגוזים, פאיים למיניהם, קראמבל , כולם התחילו מהתפוח ועברו לפירות אחרים.

האגס, עדין מאד בטעמו, משתלב נפלא עם שקדים, התוצאה עוגה עם טעם של מרציפן.

הבצק הוא עם מירקם ייחודי בשל השקדים השולטים בכמות.

כיוון שפסח או טו טו נפרד מאיתנו המתכון הוא עם קמח אך יש הוראות  ( כפי שהכנתי ) להכין את העוגה לפסח. להמשך המתכון:

 http://shifra-l.co.il/2011/04/24/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%90%D7%92%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%96%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A9%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%9D/

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת