00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

ביצים ממולאים כבד קצוץ

ביצים ממולאים כבד קצוץ

חומרים:

250- גרם כבד עוף

2- בצלים פרוסים לפרוסות

4- ביצים קשות

מלח (לפי הטעם)

פלפל (לפי הטעם)

מיונז (לפי הטעם)

חרדל (לפי הטעם)

אופן - הכנה:

 פורסים את הבצלים לפרוסות ומטגנים במחבת גדולה עד להזהבה ומניחים את הבצל בצד.

באותה המחבת מטגנים את כבדי העוף (המנוקים כמובן וחצויים לשני חלקים)

כרבע שעה עד שאינם מדממים מבפנים (ניתן לבדוק עם מזלג). 

מוסיפים מלח ופלפל, מכבים את האש ומניחים את הכבדים לצינון של מספר דקות

בחוץ. 

את הביצים הקשות חוצים לשניים, את החלבון מניחים בצד, ואת החלמון מוסיפים

לכבד והבצל,

אפשר לקצוץ את כול התערובת בסכין חדה או פשוט להכניס לבלנדר, (אני קצצתי

בסכין חדה), ואז מוסיפים את המיונז והחרדל ומערבבים היטב, וממלאים את

חלבוני הביצים......תהנו......

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת