00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

מתכון לבסטיל

בסטיל זה בעצם מתכון לקציצות תפוחי אדמה עם בשר מטוגנות יחדיו.

מתכון קל,פשוט ומה זה טעים....

הרעיון למתכון הזה בא בהתחלה מהמחשבה להכין מפרום,אבל לא היה לי כח למלא את התפו"א,חיפשתי משהו שונה,
שאלתי חברים שמבשלים ונתנו לי את המתכון הזה.
 

 

מצרכים:

1 קילו בשר בקר טחון(אפשר חצי עוף)

2 בצלים גדולים חתוכים לחתיכות גדולות

10 תפו"א חתוכים לרבעים

מים רותחים לכיסוי

חצי חבילה פטרוזליה(רק עלים ללא גבעול)

3-4 שיני שום

3 כפות שמן זית

כפית כמון

כפית בהרט

כף אבקת מרק עוף

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל

חצי כפית קינמון(ניתן לוותר)

לטיגון:

2 ביצים

1 שקית קמח מצה

אבקת שום

אופן ההכנה:

לתוך סיר מכניסים את כל המרכיבים.

מוסיפים את המים הרותחים עד כדי כיסוי.

2 אפשרויות בישול:

  1. יש אפשרות פשוט להכניס הכל לתוך הסיר,לכסות ולהמתין שהבצלים והתפו"א יתרככו.
  2. אפשרות שניה - להכניס הכל לתוך הסיר ולהשאיר את הסיר פתוח עד שיגמרו המים ויתרככו הירקות,יש לערבב מידי פעם שהירקות לא ידבקו לתחתית הסיר.

אני השתמשתי בראשונה.

לאחר שהכל יתרכך,סיננתי את המים ומעכתי את הכל במחית פירה לעיסה אחת.

(את המים השארתי לי כציר בשר מעולה)

טיגון:

יוצרים קבבים או קציצות ,טובלים בביצה ולאחר מכן בקמח ומטגנים עד הזהבה,
הקציצות מאוד עדינות אז בזהירות.

לאחר הטיגון משאירים לקירור ראשוני ואוכלים עם תוספת טחינה או חומוס או כל העולה על דמיונכם.

הכל בסיר:

לאחר מעיכה:

בטיגון:

עם בקבוק מרלו וקצת טחינה זה רץ יופי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת