33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

קדרת בשר כבש ופול בריחנית

קדרת  בשר כבש ופול בריחנית


אני מאד אוהבת בשר כבש על האש, או בקבב, לא הכרתי בישול של הבשר כבש,ונמנעתי מבישולו בגלל היותו מאד שמן במסגרת הקניות לחג התפתתי וקניתי רבע כבש וכשחתכו לי אותה הכינו חלק לפרוסות על לעשיה על האש וחלק חתכו לבישול .
חפשתי ברשת מתכונים וחברתי כמה יחד וכשהבחירה היתה על תיבול הודי, ובתוספת פול ירוק טרי שעכשיו יש בשפע בשוק ואהוב עלי מאד, התוצאה היתה נזיד מעולה, אבל על שולחני יעלה לעתים רחוקות בגלל שמאד שמן למרות שלא הוספתי שמן.

                           
  חברים, הניחוחות בבית משכרים ולא משמפניה ורודה 
http://megafon-news.co.il/asys/?p=263676&preview=true?


 תהנו 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת