66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

חרוסת

בס"ד

 

את החרוסת הזאת למדתי מחמתי שהיא מיוצאי חלב. החרוסת כל כך קלה להכנה וטעימה שזה ממש "פשע". במקרה ונשאר לי ממנה (דבר שלא קורה כי היא טעימה מאוד עם מצה וגם כך בלי כלום) אני ממלאת בה מעמול או רולדת בצק פריך

ממליצה בחום עליה.

 

 

המצרכים:

 

1 קופ' ממרח תמרים

1/2 בקבוק קטן של יי'ן אדום מתוק

אגוזים קצוצים

קינמון

 

אופן ההכנה:

 

לשים בסיר את ממרח התמרים והיי'ן, לערבב על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה משחית. במידה והיי'ן לא מספיק אפשר להוסיף עוד אבל לא יותר מדי.

להוציא ולאחסן בקופסה עד להגשה.

לפני ההגשה לזרות אגוזים קצוצים ומעט קינמון מעל.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת