00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

דג בוודקה

19/04/2011
 

 

לא רק לליל הסדר, גם לשאר ימות השנה. מנה מיוחדת וחגיגית. במקום הגפילטע פיש המסורתי. במקום החריימה.




דג בוודקה

 

4-5 פילטים דג קוד או לפי מספר המשתתפים
1 בצל גדול פרוס וחתוך
3 עגבניות  גדולות חתוכות או חצי סלסלה עגבניות שרי
4 שיני שום קצוצות
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 פלפל אדום חתוך
קמח לציפוי
מלח ופלפל לבן
4 כפות שמן זית
4-5 כפות וודקה  - לפי הטעם

 


 

 

*למי שאין וודקה בבית יכול להשתמש בגרגרי אניס כדי לקבל טעם דומה


 
לקמח את הפילטים. במחבת לטגן מעט משני הצדדים ולהניח בצד.

במחבת לחמם שמן זית ולהוסיף בצל, שום קצוץ, פלפל קצוץ, כוסברה ופטרוזיליה
ולטגן כדקה. 

להוסיף את התבלינים, והעגבניות. לבשל כמה דקות ולהוסיף את הפילטים.
להמשיך לבשל עד רך כ 6-8 דקות  ולהוסיף את הוודקה. 

 





לבשל עוד מספר דקות . לתקן טיבול אם יש צורך. להגיש חם.


*אפשר להכין עד שלב לפני הוודקה ובחימום להוסיף את הוודקה ולהגיש מיד.

 



חג אביב שמח לכולנו


אלינוער



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת