00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

שווארמה דבש

שבוע שעבר עשיתי פסטרמה ביתית עם דבש,אכלנו אחת והשנייה נשארה בשלמותה אז הקפאתי.

אתמול ניקיתי את המקרר ולא רציתי לזרוק אז מה עושים עם קילו וחצי פסטרמה?

אז הכנתי פסטרמה:

קל ,מהיר ומה זה טעים:

מצרכים:

1 קילו חזה הודו (במקרה שלי לאחר לאפיה בתנור עם דבש ופפריקה)

2 בצלים גדולים חתוכים לחצאי עיגולים

4-5 שיני שום קצוצות

5 כפות שמן זית לטיגון

1 כפית שמן שומשום

2 כפיות תבלין לשווארמה

1 כפית כמון

חצי כפית בהרט לבישול

1 כף אבקת מרק עוף.

מלח/פלפל

 

אופן ההכנה:

חותכים את החזה לקוביות/פרוסות דקות.

מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה קלה.

מוסיפים את השום עד השחמה.

מוסיפים את הבשר ואת התבלינים ומערבבים.

טועמים ומתקנים תיבול ע"פ טעמכם.

מכסים במכסה -לאחר כעשר דקות מערבבים שוב וזהו!

מוכן - טעים,החסרון היחיד שזה נגמר מה זה מהר.

ככה חתכתי:

הבצל במחבת:

מוסיפים את הבשר והתבלינים:

עשר דקות ככה:

ובסוף זה נראה כך:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת