66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

כעכים מתוקים

בס"ד

 

ישנו אתר מקסים באינטרנט ושמו אתר קוסקוס, מכיל בתוכו מתכונים מרוקאים. אומנם אני לא מרוקאית אבל נשואה לאחד כזה אבל אהבתי לאוכל ולמתוקים שלהם גדולה ביותר, זהו אחד מן המטבח העשירים והטעימים ביותר שאני מכירה (אולי יש כאלה שיחלקו עלי אבל זו דעתי), אני שואבת הרבה מתכונים ורעיונות מהאתר הזה, צירפתי לכם את הקישור שלו שתוכלו גם אתם להנות ממנו.

 

http://www.couscous.co.il/food/default.asp?id=0&ACT=18

את הכעכים הבאים לקחתי מהאתר הזה. הכעכים טעימים מאוד, אצלי עוגיות אלו נחטפות עוד לפני שהן מגיעות לקופסה. בדר"כ אני מכינה לכבוד שבת אבל עד מוצ"ש אין מצב שהן נשארות.

תהנו

 

המצרכים:

1 כוס שמן קנולה

100 גרם מחמאה

1 1/2 כוס סוכר

4 ביצים

3 כפות שומשום

2 שקיות סוכר וניל

1 שקית אבקת אפיה

1 ק"ג קמח

 

אופן ההכנה:

להניח בקערת מיקסר את השמן,מרגרינה,סוכר וסוכר וניל ולערבל עד לקבלת קרם רך.

להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה כשבין אחת לשניה מערבלים עד שהביצה נבלעת בקרם.

להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח,א.האפיה והשומשום לערבל עד לקבלת בצק רך וגמיש.

בימים חמים כדאי להכניס את הבצק לחצי שעה למקרר.

יוצרים מן הבצק כעכים עגולים ומניחים בתבנית מכוסה בניר אפיה במרחק אחד מהשני.

לאפות בחום של 180 מעלות עד שהן מתחילות להזהיב.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת