66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת מיי`פל ואגוזים

עוגת מיי`פל ואגוזים

בס"ד

 

עוגה קלה וטעימה להפליא, הריח שממלא את הבית גורם לי תמיד להזיל ריר, סירופ המיי'פל נמזג מעל העוגה ונשפך לכל עבר והטעם אח איזה טעם.

קיבלתי את המתכון לפני שנים מהספרית שלי שאני לא יודעת בדיוק מאין לקחה אותו אבל נוסה בהצלחה ומאז אין לו תחליף.

במקור היא חלבית אבל אני מחליפה לפרווה, פה נתתי את שתי הגרסאות.

המצרכים:

2 כוסות קמח תופח

1/2 כוס שמן קנולה

1 כוס סוכר

3 ביצים

1 שמנת חמוצה (לפרווה-מיץ תפוזים או ריצ' לקפה)

לזריה:

50 גרם אגוזים קצוצים

קינמון

 

1/2 בקבוק סירופ מיי'פל

 

אופן ההכנה:

לערבב את הקמח,שמן,ביצים,שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.

לשמן תבנית אינגליש קיי'ק/מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה.

לזרות את האגוזים והקינמון על העוגה (לפני האפיה) ולהכניס לתנור לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

כשהעוגה חמה לצקת את 1/2 בקבוק סירופ המיי'פל מעליה כך שיכסה את כל העוגה, לתת לה להתקרר.

 

 

 

עוגת מייפל 2.jpg

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת