77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

מציות לפסח ממולאות גבינה ומטוגנות

17/04/2011

 

אז מה אם פסח עוד לא הגיע, אבל המצות הגיעו הביתה? הגיעו.

אז בני הבית לא יכולים להתאפק ובקשו מציות ממולאות גבינה. ומה אגיד להם, לא? מכינה, כמובן שמכינה. 

מצרכים

  1. מצות לפי מספר הסועדים
  2. גבינות שיש בבית: עמק, חמד או כל גבינה קשה אחרת
  3. 2-3 ביצים שלמות לערבב ולהוסיף מלח לפי הטעם
  4. מחבת ושמן קנולה לטיגון 

 

 הוראות הכנה: 

  1. להרטיב את המצות - להניח בתוך מגבת ולעטוף ל-10 דקות לערך
  2. אני מרטיבה פעמיים
  3. לקחת מצה להניח בתוכה גבינה לקפל לחצי
  4. את החצי לחתוך לשניים
  5. לטבול בתוך הביצה את המצה משני הצדדים
  6. לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת