33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

פבלובה פירות יער.

22/04/2011

השנה בליל הסדר הכינו 2 גיסותי ,הן אישתו של אחי והן אחות של בעלי פבלובה.

את זו של גיסתי אצלה התארחנו בחג לא צילמתי ,אך היא התחסלה באיבחת סכין.

ואילו את הפבלובות הקטנות /אישיות אכלנו היום ,אחרי ארוחת הצהרים...קיבלנו צו'פר ,כיון שלא היינו בארוחת החג.

מנות קנוח מושלמות לחג ,עוגות מרשימות וטעימות.

כיון שאני יודעת שלא אכין קינוחים שכאלו ,אני מנצלת את ההזדמנות לפרסם ולתת מקום למתכון זה,

פבלובה עשירה , מגרה ונוטפת שמנת ופירות יער.

נראה קשה להכנה ,למעשה הדבר היחיד הנדרש  הוא סבלנות ואורך רוח.

להכנת המרנג :

6 חלבונים .

כוס וחצי סוכר .

כף חומץ.

בקערת המיקסר להקציף לקצף קשה .

להכניס את הקצף לשקית זילוף ולצור קונכיות גבוהות בקוטר של 90  מ"מ.

לאפות 5 דקות בחום של 170 מעלות . ולהמשיך שעה וחצי בחום של 100 - 130 מעלות.

מילוי:

לכמות של 6 מרנגים 1 שמנת מתוקה.

להקציף עם 2 כפות סוכר לקצף.

ציפוי:

מגש של פירות יער/ אוכמניות/ פטל קפואות . ניתן למצא בחנויות של טיב טעם.

מחצי כמות לבשל רוטב סמיך, על אש נמוכה במשך כ 15 שעה.

את החצי השני להוסיף לרוטב אחרי הבישול.

להגשה:

לצוק לתוך המרנג  בעזרת שקית זילוף את השמנת המתוקה ומעל לשפוך כמות יפה של רוטב.

השילוב של מתוק וחמוץ הוא המעשיר את הפבלובה.

חג שמח .

אתי.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת