00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Hungry for Taiwan

אדממה (פולי סויה) בסגנון טייוואני

חטיף טעים וקליל המתאים מאוד לחג הפסח הקרב ובא, אני ממליץ להכין כמיות גדולות כיוון שזה ממש נעלם תוך שניות (במיוחד כשמנשנשים כמו גרעינים אל מול הטלוויזיה ).


  כ-10 דקות                    דרגת קושי :P


רכיבים:

1 שקית פולי סויה (אדממה - אני השתמשתי במאנצ'ו 450 גרם בשקית)

1 כפית מלח

סיר עם מים רותחים

 

לתערובת התיבול:

4 כוכבי אניס

1 וחצי כפיות מלח

1 כפית סוכר

1 וחצי כפיות פלפל שחור גרוס

1 פלפל חריף מנוקה מגרעינים וקצוץ דק

2 כפות שמן שומשום

1 כף מים

 

אביזרים נלווים:

קערה לערבוב

 

אופן הכנה:

לבשל את האדממה במים הרותחים עם המלח 3-5 דקות (או לפי ההוראות על השקית).

בינתיים, לערבב את תערובת התיבול בקערה ולהוסיף את פולי האדממה המוכנים אל התערובת, לערבב היטב, להמתין 3-4 דקות ולנשנש בהנאה

זה יותר טעים לאחר לילה במקרר, כשהפולים סופגים את כל הטעם...

בתיאבון וחג חרות שמח ומאושר!

אמיר אריה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל arieamir אלא אם צויין אחרת