77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

ניוקי כשר לפסח או קנידלאך תחליטו אתם

ניוקי כשר לפסח או קנידלאך תחליטו אתם

 

קראתי בבלוג של שמואל אייל את הפוסט הבא

זה לא מתכון זו יצירת מופת

וחשקה נפשי בניוקי, צ`יפרתי שארית של מרק עדשים

התאמתי אותו לחג  הפסח

מצרכים

3 תפוחי אדמה בינוניים

1/2 כוס קמח מצה

כפית חמאה מלוחה

1 ביצה בינונית

מלח ,פלפל, קמצוץ אגוז מוסקט

אופן ההכנה

לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה, עד שיהיו רכים מאוד

לקלף תחת מים קרים

למעוך אותם במועך פיירה

להוסיף תבלינים ביצה וקמח מצה

בידים לחות לקחת 1/3 מהעיסה

לגלגל לשרוך ארוך, לחתוך

למרק הוספתי מים ומרק עוף, ברגע שרתח הוספתי את הניוקי

הורדתי לאש נמוכה, וברגע שצפו ידעתי שהם מוכנים

טעם הניוקי טעים מאוד גם למחרת  החלטתי שבליל הסדר אקרא

להם קנידלאך, כי הם רכים טעמים .

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת