44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

כדורי עוף ותירס

בס"ד

 

שילוב בין חזה עוף טחון לגרעיני תירס שהילדים אוהבים כל כך, שניצל תירס הם הרי "טורפים" אז למה לא לנסות משהו ביתי ולא תעשיתי כך כשבראשי רצות אפשרויות שונות הגעתי לכדורי העוף האלו ומה לומר קיבלו מחמאות על ימין ועל שמאל והכי חשוב לא נשאר כלום.

המצרכים:

חצי קילו חזה עוף טחון

1/2 קופ' גרעיני תירס (או 1/2 כוס גרעיני תירס קפואים)

1 בצל גדול מגורד

1/2 חב' כוסברה קצוצה דק

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

לטיגון:

1 כוס קמח

1 כוס פירורי לחם

3 ביצים

שמן לטיגון חצי עמוק

 

לרוטב:

1 קופסא  קטנה רסק עגבניות

5 שיני שום כתושות

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף כורכום

מלח, פלפל שחור

1 כף שמן

מים

 

אופן ההכנה:

את כל מצרכי הקציצות לשים ביחד בקערה וללוש עד לקבלת תערובת הומוגנית. להכין כדורים בגודל של פינג פונד ולהניח בצלחת, להכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים.

לחמם את השמן.

להניח בצלחות, קמח, ביצים ופירורי לחם וכמו לשניצל לטבול את הקציצות קודם בקמח, ואז ביצים ופירורי לחם.לטגן עד לקבלת צבע זהוב.

 

הכנת הרוטב:

 

להכניס את כל מצרכי הרוטב לסיר שטוח, למלות מים עד לגובה חצי מהסיר, כשהרוטב רותח לזרוק פנימה את הכדורים המטוגנים ולבשל שעה על אש נמוכה.

להגיש עם אורז לבן.

 

כדורי עוף ותירס אחרי טיגון

 

 

 

 

ברוטב

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת