00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

לביבות לפסח

11/04/2011

 

 

 

"ערוק"-לביבות תפוחי אדמה לפסח.

פה בגירסת הפרווה.

(בבשרי מוסיפים מעט עוף טחון.)

מתאים גם לילדים עם סלט ירקות בצד.

החומרים:לכמות גדולהבערך:35 - 30 יחידות.(אפשר להכין חצי כמות)

אפשר להכין ולשים במקרר בקופסא סגורה עד 3 ימים.

 1  קילו וחצי תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים כמו פירה

7  ביצים

כמון לפי הטעם

מלח,פלפל שחור

1 חבילה פטרוזליה קצוצה דק

כמה עלי קצוצים של בצל ירוק

2  בצלים בינונים קצוצים דק דק  וסחוטים

1 כוס קמח מצה

הכנה:

מאחדים את כול החומרים לתערובת אחידה ומעט דלילה ,יוצקים בכף ישר למחבת לשמן חם חצי עמוק .אחרי דקה שתיים הופכים ומעבירים לנייר סופג.

טיפ: קודם מטגנים לביבה אחת ובודקים אם היא יציבה מספיק

ואינה מתפרקת ,אם כן להוסיף מעט קמח מצה.

שבוע טוב ושקט!

 

 

.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

51 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת