00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גם מבשלת

עוגת תפוחים בחושה משגעת

אני לא אומרת את זה הרבה על עוגות בחושות, בטח לא על עוגות תפוחים. זה לא שאני לא אוהבת אותן, פשוט זה נדיר שאני טועמת עוגת תפוחים בחושה שבאמת מצליחה לרגש אותי. אבל העוגה הזו באמת יוצאת מהממת. מומלץ בחום רב מאוד.

המתכון המקורי מפה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?Entryid=1766351&r=1

רכיבים:

  • שלושה תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות - אני השתמשתי בפינק ליידי, מניחה שגם גרני סמית יעבוד. אין סיבה שלא.
  • רבע כוס סוכר.
  • כף קינמון.
  • ביצה אחת.
  • יוגורט מולר 1.8%.
  • רבע כוס סוכר (עוד אחד, בנוסף לקודם).
  • רבע כוס שמן קנולה.
  • 3/4 כוס קמח לבן.
  • 3/4 כוס קמח מלא.
  • כפית אבקת אפיה.

הכנה:

  1. קודם כל שמים בקערה את קוביות התפוחים, מפזרים מעליהן כף קינמון ועוד רבע כוס סוכר, מערבבים טוב טוב, מכסים את הקערה במכסה או בניילון נצמד ושמים במקרר לשעה לפחות, אפשר יותר.
  2. אחרי שעה מתחילים להכין את התערובת: מוסיפים את הרכיבים שנותרו לפי הסדר לתוך קערת התפוחים, מערבבים היטב. יוצאת תערובת מאוד מאוד סמיכה וכבדה, זה בסדר גמור.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת.
  4. אופים כ-45 דקות בחום של 180 מעלות, העוגה מוכנה כשקיסם יוצא נקי.

תראו כמה היא לחה מבפנים:

ואם מתאמצים אפשר לראות גם את הנקודות הקטנטנות של הקינמון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל SomebodyElse אלא אם צויין אחרת