00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מעדן קוקוס לפסח

 

שלא תגידו שלא אמרתי! - זה מעדן אמיתי והקלוריות בו צפופות.

לוקחים סיכון? אז מתחילים... 

 

5 חלבונים+ 10 כפות סוכר מקציפים ומוסיפים בהדרגה 200 גרם קוקוס.

אופים בחום נמוך על גבי תבנית מלבנית וניר אפייה.

קרם: מבשלים 3 כפות קקאו +6 כפות סוכר חצי כוס מים לערבב כל העת. 

כאשר הכל נמס מורדים מהאש ומוסיפים בהדרגה 100 גרם חמאה 5 חלמונים ומאה גרם שוקולד.

מערבבים לקרם אחיד (וטעים...)

לאחר שהעוגה קרה חוצים אותה לרוחב.

שופכים מהרוטב על גבי מחצית העוגה. מניחים את החצי השני מעל.

שופכים את יתרת הקרם ומקררים. (יש לשמור את העוגה במקרר. מכוסה.) 

חותכים מנות קטנות למנג'טים ונהנים מכל ביס. 

חג שמח. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת