66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בלינצ`ס במילוי בשר

בס"ד

 

 

המצרכים לבצק:

1 כוס קמח

4 ביצים

קורט מלח

100 גרם מרגרינה/מחמאה מומסת

המצרכים למילוי:

חצי קילו בשר טחון

1 חב' פטרוזיליה קצוצה

3 בצלים קצוצים

מלח

1 כפית כמון

1/4 כפית קינמון

המצרכים לרוטב:

1 קופ' פטריות (או פטריות טריות 1/2 חבילה)

2 כפות א.מרק פטריות

פלפל שחור

1-2 כוסות מים

 

אופן הכנת הבצק:

בקערה לשים את כל המצרכים ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

לצקת למחבת 1/2 מצקת מהבלילה ולשטח על פני כל המחבת (אין צורך לשמן את המחבת).

לטגן על אש בינונית עד שהבלינצ'ס מזהיב מלמטה ולמעלה יש בועות. להוציא לצלחת ולקרר.

אופן הכנת המילוי:

לטגן במעט שמן את הבצלים עד להזהבה.

להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי עירבוב עד שהבשר משנה את צבעו.

להוסיף את התבלינים והפטרוזיליה ולתת עירבוב אחרון.לכבות את הגז ולקרר.

אופן הכנת הרוטב:

לטגן במעט שמן את הפטריות להוסיף את א.המרק,פלפל שחור ומים ולבשל עד להסמכה של הרוטב.

להגשה: להניח בלינצ'ס בצלחת ולצקת רוטב מעליו.

*לגיוון - במידה ונשארו בלינצ'סים בלי מילוי אפשר למלות בריבה/שוקולד פרווה ואגוזים כקינוח לסעודה בשרית.

 

 בלינצ'ס בטיגון

 בהמתנה למילוי

 ממתינים לרוטב

 

"שוחה" ברוטב

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת